1. 12 jul 2016
  Nederland in top 5 met cloud gebruik

  Nederland in top 5 met cloud gebruik

  Thema: Glasvezel internet, Glasvezel, Internet

  Veel Nederlanders slaan bestanden op in de cloud. Vorig jaar ging het om 36 procent van de mensen. Dat is iets meer dan het jaar ervoor. Binnen Europa zijn alleen de Zweden, de Britten en de Denen nog actiever.
 2. 19 mei 2016
  Koningin: voor iedere Brit snel internet

  Koningin: voor iedere Brit snel internet

  Thema: Buitengebied, Glasvezel, Internet

  Ieder huishouden in het Verenigd Koninkrijk moet toegang krijgen tot snel internet. Dat heeft de Britse koningin Elizabeth gister gezegd in haar troonrede, waarmee ze het parlementaire jaar op traditionele wijze heeft geopend.
 3. 11 dec 2015
  Video: opening glasvezel Littenseradiel

  Video: opening glasvezel Littenseradiel

  Thema: Glasvezel internet, Buitengebied, Kennisbank, Radio en televisie, Bellen, Thuiswerken, Domotica en veiligheid, Vraagbundeling, Kern en woonwijk, Digitale gemeente, Glasvezel, Internet, Bedrijventerrein

  De 11 woningen en boerderij in één van de kleinste dorpen van Friesland zijn aangesloten op glasvezel. Op 9 december vond de officiële opening plaats. Ook Omrop Fryslân was ter plaatse en 's avonds was dit te zien in Hjoed. Klik op de play-button om het filmpje te bekijken.
 4. 18 dec 2014
  Extra update glasvezel in Langedijke

  Extra update glasvezel in Langedijke

  Thema: Buitengebied, Glasvezel

  Het spijt ons u te moeten mededelen dat het ons niet gaat lukken om vóór Kerst de glasvezelverbinding werkend te krijgen. We doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk aan te sluiten. We hopen vóór de Kerst een deel van de woningen te hebben aangesloten. Progatech start met de montage aan de Weidedijk. Bent u niet thuis? Dan vindt u een leaflet van ons in de brievenbus met een telefoonnummer om een nieuwe afspraak te maken.
 5. 03 dec 2014
  Afmonteren glasvezel in uw meterkast

  Afmonteren glasvezel in uw meterkast

  Thema: Glasvezel

  Vanaf donderdag 4 december 2014 beginnen wij met het afmonteren van de glasvezel in uw meterkast. Houd er rekening mee dat één van onze medewerkers bij u aan kan bellen om de werkzaamheden te verrichten. De montage duurt ongeveer 30 minuten. We denken ongeveer 2 tot 3 weken bezig te zijn in heel Langedijke.